Lillestrøm & Omegn Bueskyttere

Kickoff

Litt om bueskyting

Pil og bue er et av verdens eldste våpen. Når du tenker på bueskyting tenker du kanskje på indianere, buene du laget som liten og pilene du spikket, men bueskyting er ikke bare for indianere og barn.

Bueskyting er en sport som passer for folk i alle aldere. I dag er bueskyting en populær idrett på verdensbasis med mange millioner utøvere, men idretten er liten i Norge med under ca. 3 000 registrerte skyttere. Bueskyting er en idrett på det plan du selv ønsker, trim eller toppidrett.

 

Utfordrende mentalt og fysisk

Bueskyting er en mye mer krevende idrett enn man skulle tro og er utfordrende på flere områder. Det kreves sterk psyke, konsentrasjon, finmotorikk og teknikk. Skal man bli bueskytter på høyt nivå må det også trenes kondisjon og styrke.

 

Godt egnet aktivitet til kickoff

Kickoff er en av de beste måtene å gi mennesker en vitamininnsprøytning når det gjelder det mellommenneskelige, enten det dreier seg om ansatte eller andre grupper som ønsker hyggelig samvær.

Bueskyting er en godt egnet aktivitet til å gi kickoffdeltagere et positivt løft mht. teamarbeid og relasjonsbygging.

 

Baner og instruktører

Vi har baner som er velegnet til kickoffarrangementer hele året. Klubben kan tilby instruktører med solid bakgrunn innenfor bueskyting og som kan vise til mange sterke prestasjoner.

 

Kontaktinformasjon

Er dette noe for dere kan dere ta kontakt med klubbens leder June Svensen, mobilnr.  414 01 343 eller send e-post til lillestrom@bueklubb.no.